CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sabtu, 31 Januari 2009

My first...blog

salam.......

hai...kawan2...nie lah first time aku nak mengarang dlm blog nie..
Aku nie x lah pandai nak buat blog2 nie...dulu ader lah jugak kawan aku shumie tlg create kan untuk aku,tp malangnya aku lupa password aku... ikutkan aku byk yg aku boleh masuk dlm blog aku...tp aku nie malas nak menggodek kat pc....tp bila aku fikirkan byk faedahnya aku buat blog nie....betul la kata kawan aku ina....
Insyaallah....mulai ari nie aku akan rajin2kan untuk mengarang dalam blog aku nie....bolehlah aku bercerita ttg diri aku dan bolehlah aku promotekan kedai aku skali.

2 ulasan:

ZH - Ena berkata...

salam..dh buat blog pun..hah blh la pas nie ko promote kedai ko nie :D

zie fauzie berkata...

Salam....
Baru2 nak blajar....